Bistrupvang Missing pic
Bistrupvang Missing pic
Vinter 15 Missing pic

Plejecenter Bistrupvang

På Bistrupvang er der 50 plejeboliger med tilknyttede service- og fælles-arealer. I byggeriet er der lagt vægt på at skabe et rart og hjemligt miljø for beboerne samtidig med, at der er skabt gode arbejdsvilkår for personalet.

Bistrupvang er indrettet med to afdelinger og fire boenheder. Opdelingen af boligerne i små boenheder giver mulighed for at skabe trygge og overskuelige rammer for beboerne i vores leve-bo-miljø.

Til hver bolig er der en opholdsstue, soveafdeling, toilet/bad og køkken-muligheder. Alle boliger har egen altan eller terrasse.

Boenhederne har en fælles dagligstue, spisestue, køkken og bryggers samt et fælles vaskerum med to vaskemaskiner og en tørretumbler. I den fælles dagligstue er der TV.

Der hører også et fælleshus med træningslokale til Bistrupvang.

Som nævnt arbejder vi efter leve-bo miljø konceptet. Nogle nøgleord for beboere i dette miljø er bl.a. forandring, fleksibilitet, selv- og med-bestemmelse.

Det betyder, at vi har fokus på hjemlighed, hverdagsliv og på det enkelte liv.

Vi ser et leve-bo miljøet som et sted, hvor personer med behov for pleje og omsorg kan bo og leve et liv, som giver mening for den enkelte.

Beboeren har reelt indflydelse på eget liv og det er den enkeltes egne vaner og behov, der i stor udstrækning styrer hverdagen.

I hverdagen vil der være mange opgaver og muligheder for at inddrage beboerne - muligheder, der baseres på frivillighed, lyst og meningsfuldhed hos denne.

På Bistrupvang samarbejder personalet med beboeren bl.a. omkring tilberedning af måltider.

Øvrige daglige gøremål som tøjvask og rengøring foregår tæt på og i samarbejde med beboeren. I et leve-bo miljø skabes mulighed for både privatliv og socialt fællesskab.

Haveanlæg

Haveanlægget ligger på et fladt plateau, som sikrer god tilgængelighed for gangbesværede og indeholder træningshave, hyggelige haverum, fine opholdspladser og gode muligheder for at bevæge sig omkring via stier.

 

 

 

 
Sidst opdateret: 30.08.2017